ز.ا
عنوان :

بی قراری شدید

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
پسرم مریض شماست تشخیص شما اسپاسم معده،نفخ و حساسیت به شیر مادر بود
باکلوفن،شیر هیپ،ویتامین دی و افشره نعنا داروها
الان پنجمین روزه داروهارو استفاده میکنیم بیقراری ها بیشتر شده چشمو بینیشو خیلی میماله شما شربت زیترومکس تجویز کردید
مدفوعش زرد رنگه ولی دونه های سفید توش خیلی زیاده
سوال من اینه آیا با قطع شیر مادر و داروها و فقط استفاده از شیر خشک بدون لاکتوز بچه کاملا خوب میشه یا نه؟
درصورت امکان توضیح بدید ممنون میشم
آب دهان هم بیشتر شده و خیلی زیاد زور میزنه برای دفع گاز معده
ببخشید حساسیت به لاکتوز بود

سلام با قطع شیر نادر در صورتی که شیر مناسب در دسترس,باشد مانند نیوکیت یا نوترامیژن علائم کودک از,بین میرود ولی از آنجایی که شیر های مناسب در دسترس نیستند و دائم در ایران توزیع نمیشود استفاده توام از شیر مادر همراه ایزی کول و سکه گریپ و بکلوفن از 60 روزگی به بعد با شیر بدون لاکتوز در ایران مناسب تر خواهد بود .
حداقل زمان لازم برای اثر داروها 10 روز است و رعایت شرایط انتی ریفلاکس برای کنترل علائم الزامی خواهد بود

بجای,شیر هیپ از شیرهای رژیمی مانند پپتی جونیور و ایزومیل هم میتوانید استفاده کنید ولی طعم خوبی ندارند و نسبت به شیر هیپ از کالری و وزن دهی کمتری برخوردار هستند
اگر کودک با بکلوفن و رعایت شرایط انتی ریفلاکس بهبود نسبی پیدا نکند باید به فکر سایر علل بی قراری در کودک مانند اختلالات متابولیک و صفرا و کلیه نیز بود که نیاز به بررسی های,بیشتر. سونوی صفرا و کلیه ها و انجام آزمایشات متابولیک خواهید داشت.