ش.ب
عنوان :

لک پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
مدت 6 ساله دچار لک پوستی هستم از بهترین ضد لک ها استفاده کردم ،مزوتراپی انجام دادم بازم برگشته راه درمان چیست

البته در مورد لک شما باید دیده شود و بررسی علت شود ولی بطورکلی مهمترین علت عدم بهبودی لک این است که فقط متکی به درمان ضدلکهاست درحالیکه مهمتراز ضدلک دوری از افتاب و مصرف مرتب ضد افتاب هست که هر سه ساعت یکبار در طول روز استفاده شود وچون این جدی گرفته نمی شود