ف.ر
عنوان :

سرگیجه وضعف

متخصص داخلی
باسلام وخسته نباشی حضور پزشکان عزیزم چندروزه سرگیجه دارم احساس ضعف وبی حالی درد قفسه سینه که به معده فشارمیاره فشارخون 15وقندناشتا250داشتم امروز لطفا راهنمایی بفرمایی.

سلام،مراجعه سریع به اورژانس بیمارستان،گرفتن نوارقلب ،کنترل قندودرصورت مختل بودن آزمایشات بستری

تشکر ازوقتی که گذاشتید.

حتمابه قندخون ناشتای بالای 200توجه ویژه کنید وحتماجهت درمان اقدام نمایید