ص.ر
عنوان :

درد ساق پا

متخصص ارتوپدی
سلام جوانی18 ساله هستم.بعد از یک ماه و نیم بعد از عمل شکستگی ساق پام که پلاتین گذاشتم،دکترم گفت: هفته اول با دو عصا،هفته دوم با یک عصا،هفته سوم عصا رو بزارم کنار.اما وقتی وزن زیاد میندازم رو پام،محل شکستگی کمی درد میگیره و زانو هم تحمل نداره،میخواستم بدونم عادیه؟؟

سلام، در صورت درد، میتونید با دو عصا به راه رفتن ادامه بدید

البته داشتن مقداری درد تا 3 ماه از عمل عادیه

خیلی ممنون،فقط آقای دکتر پائین قوزک پام هم( فقط پائین قوزک)) وقتی وزن میندازم روش درد میگیره ولی نه بصورت مداوم و گاهی اوقات قُلنج کرده و صدای (( تق )) میدهد!! احتمال کشیدگی رباط پام رو نمیدید؟؟ واگر هم احتما میدید هست، چه باید بکنم؟!
واقعاً معذرت میخوام که پر حرفی میکنم

نه این احتمال وجود نداره، نگران نباشید

( مَن لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق)
آقای دکتر از امروز 1398/8/23 دارم بدون عصا آروم آروم راه میرم. آقای دکتر بازم خیلی ممنون. به قول قمی ها: من نوکریتم