و.چ
عنوان :

یبوست

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام اقای دکتر دختر من 5 ماهه است به علت رفلاکس غذای کمکی از 4 ماهگیرشروع کردم و همزمان با غذای کمکی قطره اهن هم شروع شده به علت رفلاکس امپرازول 1.2 صبح و شب و بالکلوفن 1.4 صبح و شب مصرف میکنه از زمانی که غذای کمکی و اهن شروع کردم دچار یبوست شده الو بارهنگ فلوس رو امتحان کردم فایده ای نداشته اب هم تقربیا 50 سی سی روزانه میدم از چه دارویی برای رفع یبوست نوزادم با توجه به رفلاکسش استفاده کنم چون فقط با شیاف گلیسرین میتونه شکمش کار کنه و اینکه تکرار شیاف ضرر نداره و باعث عادت نمیشه؟؟ضمنا میتونم در این سن اب لیمو شیرین بدهم؟؟

سلام خیلی زود واسش غذا شروع کردید و ممکنه که به بعضی حساسیت داشته باشه.
بارهنگ و فلوس ندید.
اگر مدفوع کلفت یا گلوله گلوله هست و یا کمتر از دوبار در هفته هست بهش 3 تا 5 سی سی شربت لاکتولوز بدید
اب لیموشیرین هم که نباید در این سن به بچه داد.
تکرار شیاف باعث عادت میشه