ص.ر
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
دوقلوهای من از دو روز پیش حالت های سرماخوردگی مثل عطسه و آبریزش بینی و کمی سرفه دارند.میخواستم بپرسم چه داروهایی و به چه مقدار و هر چند ساعت میتونم استفاده کنم تا حالشون خوب بشه؟

بسته به سن کودک داروها متفاوت خواهد بود
ولی شربت زادیتن روزی دوبار 2 سی سی و اسپری کلدماریس علت روزی سه بار 1 پاف و شربت موی کاف روزی دوبار 3 سی سی برای بالای 6 ماه مناسب است