ف.ا
عنوان :

لک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشین،پیشانی پسرم که الان نه ماهشه از نوزادی چند لک سفید برجسته که گاهی هم قرمز میشود وجود دارد خیلی ناراحتم ازاین موضوع دکتر اطفالی که میبرم گفت اهمیت نده اما خیلی نگرانم

باسلام ، تشخیص ایشان چه بیماری بود ؟!

گفت چربیه به مرور ازبین میره گفت امکانم داره به خاطر پوست خشک باشه مرطوب کننده استفاده کنم

خوب اگه از بین نرفته می توانید به یک متخصص پوست هم نشان دهید