ف.ا
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ببخشید من پوستم تابستون چرب همراه جوش زیرپوستی و زمستون خشک هست ی کرم میخاستم ک هم پوستمو روشن کنه هم ابرسان باشه و همینطور ی کرم دورچشم برای گودی زیرچشم و تیرگی 26سالمه ممنون و سپاس

سلام ، این فضا برای افزایش اطلاعات علمی و پزشکی دوستان هست و بطور قطع نمی تواند جایگزین معاینه و مشاهده مستقیم بیمار و در نتیجه تشخیص صحیح شود

خیلی ممنون از شما میتونم بپرسم کرم ویتامینEمدیلن یا برند دیگه میتونه خوب باشه دکتر برام تحویز کردن اما باتوجه ب پوست حساسم ک گاهی ملتهب میشه نمیدونم چیکار کنم ممنونم

این کرم اگر به منظور مرطوب و یا نرم کردن پوست استفاده می کنید بله داروی خوبی هست

سپاس فراوان شرمنده اقای دکتر غدد زیر پوستی ک سفت هست زیر پوست سر قرار داره ب پزشک نشون دادم و گفتن با لیزر برمیدارن بنظر شما میشه با لیزر بدون خطر و عوارض برداشت یا اینکه بهتره دست نزنیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

قبلا هم گفتم بدون مشاهده و معاینه نمی توان تشخیص قطعی داد ولی اگر واقعا زیر پوست هست خیر لیزر اگر قرار باشد ضایعه زیر پوستی را بردارد باید پوست را پاره کند و قطعا جا می گذارد ولی اینکه باید دست بزنید یا نه بستگی به تشخیص دارد