ح.ک
عنوان :

برامدگی که در عکس فرستاده شده

متخصص جراحی عمومی
سالهاست این برامدگی در سایز خیلی کوچک تر وجود داشته، الان یکهو بزرگتر و قرمز شده که در عکس نشان داده شده است. با تشکر از شما، خواستم بدونم این چی میتونه باشه؟ خطرناک هست یا نه؟ چه کنیم؟

سلام،این نوعی از کیست های زیرجلدی است که به کیست سباسه معروفه، تا حالا بسته بوده و الان سرباز کرده و محتویاتش باعث التهاب پوست اطراف شده

همچنین بعلت نفوذ باکتری به داخلش میتونه چرکی بشه

در کل ضایعه خوش خیم به حساب میاد ولی درمانش جراحی تخلیه و برداشتن کل کیسته

خیلی ممنونم جناب دکتر
آیا نیش تر انجام شه، برای مدتی کفایت میکنه؟
خیلی ممنونم جناب دکتر، آیا نیش تر برای مدتی کفایت می کند؟

نه، چون محتویاتش سفت و غلیظه با نیشتر بطور کامل تخلیه نمیشه و ممکنه عفونتش بیشتر بشه

خیلی ممنونم جناب دکتر، الان در سفر هستیم. ایا صلاح میدانید، فعلا برای تسکین درد نیشتر انجام شه، و در زمان مناسب عمل جراحی انجام شه.

میتونین هر شهری که هستین بصورت سرپایی پیش جراح برین و براتون جراحیش کنه

خیلی ممنون جناب دکتر از لطفتون