پ.گ
عنوان :

سرطان مجرای صفراوی ( کلانژیو کارسینوما)

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام
2ماه هست که عوارض بیماری به صورت زردی پوست و خارش خودشو نشون نداد پس از طی مراحل اولیه ازمایش مختلف مشخص شد یک توده بدخیم در مجاری صفرا هست که باید با عمل خارج شود.عمل ویپل انجام شد و نمونه ها پاتولوژی شد که سلول های سرطانی به صورت سلول به روده حمله کرده بودند
الان 12 جلسه شیمی درمانی سنگین باید انجام بشه که الان جلسه چهارم انجام شد.می خواستم ببینم بعد این مراحل امید به زندگی برای همسرم به چه مقدار میباشد چون همه میگن معلوم نیست فعلا مراحل درمانو انجام بدید.داروی اصلی شیمی درمانی هم الوساتین هستش
ممنون
سلام
2ماه هست که عوارض بیماری به صورت زردی پوست و خارش خودشو نشون نداد پس از طی مراحل اولیه ازمایش مختلف مشخص شد یک توده بدخیم در مجاری صفرا هست که باید با عمل خارج شود.عمل ویپل انجام شد و نمونه ها پاتولوژی شد که سلول های سرطانی به صورت سلول به روده حمله کرده بودند
الان 12 جلسه شیمی درمانی سنگین باید انجام بشه که الان جلسه چهارم انجام شد.می خواستم ببینم بعد این مراحل امید به زندگی برای همسرم به چه مقدار میباشد چون همه میگن معلوم نیست فعلا مراحل درمانو انجام بدید.داروی اصلی شیمی درمانی هم الوساتین هستش
ممنون
سلام
2ماه هست که عوارض بیماری به صورت زردی پوست و خارش خودشو نشون نداد پس از طی مراحل اولیه ازمایش مختلف مشخص شد یک توده بدخیم در مجاری صفرا هست که باید با عمل خارج شود.عمل ویپل انجام شد و نمونه ها پاتولوژی شد که سلول های سرطانی به صورت سلول به روده حمله کرده بودند
الان 12 جلسه شیمی درمانی سنگین باید انجام بشه که الان جلسه چهارم انجام شد.می خواستم ببینم بعد این مراحل امید به زندگی برای همسرم به چه مقدار میباشد چون همه میگن معلوم نیست فعلا مراحل درمانو انجام بدید.داروی اصلی شیمی درمانی هم الوساتین هستش
ممنون
سلام
2ماه هست که عوارض بیماری به صورت زردی پوست و خارش خودشو نشون داد پس از طی مراحل اولیه ازمایش مختلف مشخص شد یک توده بدخیم در مجاری صفرا هست که باید با عمل خارج شود.عمل ویپل انجام شد و نمونه ها پاتولوژی شد که سلول های سرطانی به صورت سلول به روده حمله کرده بودند
الان 12 جلسه شیمی درمانی سنگین باید انجام بشه که الان جلسه چهارم انجام شد.می خواستم ببینم بعد این مراحل امید به زندگی برای همسرم به چه مقدار میباشد چون همه میگن معلوم نیست فعلا مراحل درمانو انجام بدید.داروی اصلی شیمی درمانی هم الوکساتین هستش
ممنون

متاسفانه بقای بیماربااین پاتولوژی خوب نیست