ش.ا
عنوان :

ابریزش و گرفتگی بینی و عدم احساس بو و مزه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
هر روز صبح موقع پاشدن از خواب عطسه و ابریزش دارم و موقع سرد و گرم شدن همینطور گفتن وازماتور است ایا بهترین اسپری برای من چیست البته اسپری زیاد زدم خیلی موثر نیستاخیرا اسپری راینا کورت و قرص ایرو کاست میخورم ایا درمان قطعی برای این بیماری هست با توجه که تست دادم و گفتن حساسیت به چیزی ندارم
متشکرم از پاسخ شما خدمتون عرض کنم چندین دکتر گفتن به من که وازماتور هست خود من هم دقیقا با سرما گرما شدن حتی خوراکی سرد خوردن اینطور میشم فرمودین مشخصات کامل نگفتم بفرمایید چه اطلاعاتی مورد نیاز است من عکس هم گرفتم گفتن هیچ مشکلی ندارم من عطسه و ابریزش دارم فقط ولی مشکلی که خیلی اذیتم میکنه گرفتگی بینی هست که چند سال هست ایجاد شده و باعث میشه طعم و بوی غذا رو خوب نفهمم این برام خیلی مهمه وگرنه ابریزش بینی شاید بیست ساله دارم من سنم 42 ساله در بچگی گلو درد زیاد میگرفتم در نو جوانی سر گیجه و سنگینی سر
و الان بعد از اون عطسه و ابریزش بینی که تا حالا هم ادامه داره اما این که طعم و بوی غذا رو حس نمیکنم چند ساله اتفاق افتاده ابا استرس زیاد ممکنه باعث گرفتگی شده باشه چون چند ساله استرس زیاد دارم و قرص اعصاب میخورم ایا قرص سیتالوپرام و کلونازپام باعث این گرفتگیه من بدنبال دلیل این گرفتگی هستم که کلافه شدم ازاون و هیچ اسپری خیلی موثر نیست بجز اکسی متازولین و نفازولین که میگن ضرر داره و نمیشه چند روز بیشتر مصرف کرد در صورتی که من همیشه بینیم بخصوص بینی چپ که انحراف داره همیشه گرفته است لطفا بفرمایید من دارویی که همیشه میتونم مصرف کنم برای سالیان طولانی چه داروییه اسپری های کورتونی ازلاستین ...تاثیر خیلی کمی داره و بازهم طعم غذا رو خوب حس نمیکنم دارویی که بشه گفتن دارپی شنیدم داروی بیپلوژیک جدید قرار وارد بازار ایران بشه برای این بیماری ایا اطلاع دارین از این دار که گفته میشه خیلی موتر هست از نظر هزینه مشکلی ندارم فقط دارپی موثر و کم ضرر بشه همیشه مصرف کرد معرفی بفرمایید لطفا امکان داره تحقیق بفرمایید اسم این داروی جدید چیه متشکرم
متشکرم سیتی اسکن گرفتم همون طور که گفتم و دکتر گفت هیچ مشکلی در بینی ندارم ایا انتی هیستامین رو هم مبشه همیشه مصرف کرد و کدوم از همه بهتره خدمتون عرض کنم اسپری ها فقط ابریزش رو کمتر میکنن اما رو گرفتگی خیلی موثر نیست ممنون
ببخشین اقای دکتر دکونژستان بخاطر این که میگن برای فشار خون در دراز مدت خوب نیست و بالا میبره مصرف نمیکنم چون برای مدت کوتاه و نه همیشگی باید استفاده بشه برای همین مثل اسپری اکسی متازولین و نفازولین مصرف نمیکنم زیاد وخیلی کم استفاده میکنم اسپری رایناکورت رو هم الان در حال استفاده هستم اما یه مدت کوتاه بینی رو باز نگه میداره و اون هم نه خیلی کامل و راحت. شاید دو یا سه بار اسپری رو باید بزنم که چون کورتونی هست رایناکورت سعی میکنم همون یه بار بیشتر نزنم فقط میخواستم اینم بپرسم ایا استرس چقدر رپی گرفتگی تاثیر داره گفته بودم خدمتون من ابریزش رو خیلی وقته دارم اما گرفتگیم از زمانی که استرس زیادی پیدا کردم ایجاد شده اخیرا دکتر اعصاب که میرم این موضوع رو گفتم تست امونیاک تجویز کردن و این که نتیجه رو به متخصص گوش و حلق و بینی ببرم و بعد پیش دکتر اعصابم ببرم تا داروهای دیکه به من بدن ایا بنظر شما این فکر من درسته که استرس باعث این گرفتگی و عدم حس بویایی من شده متشکرم
بسیار متشکرم توضیحات خیلی عالی و مفیدی دادین فقط لطف کنید بفرمایید راینا کورت رو چند بار در روز بزنم و هر بار چند پاف که موثر و استاندارد باشه و ضرر زیاد نداشته باشه و اینکه من چون همیشه یه بینی من گرفته است ایا صلاح میدونید فقط داخل همین سوراخ بینی بزنم اسپری رو یا اون سوراخ بینی دیگه که هم کم میگیره هم بزنم؟
بله من تقریبا همیشه بینی چپ گرفته است و سمت راست هم گرفتگی داره اما کمتر و زود هم باز میشه علت انحراف بینی هست که به قول دکتر حدود 50در صد هست اما تا قبل از استرس هیچ وقت با همین انحراف هیچ وقت گرفتگی نداشت سوال دیگه این که ایا استفاده از اسپری نفازولین برای یه مدتی چند سال پیش استفاده کردم حدود 4سال پیش و بعد از اون دیگه هیچ وقت نزدم ایا میشه همین دلیل گرفتگی باشه و تا حالا هم اثرش مونده باشه اثرات این اسپری بازهم بسبار متشکرم از پاسختون امیدوارم حضوری خدمتون برسم
🙏