م.د
عنوان :

جداشدگی شبکیه

متخصص چشم پزشکی
سلام من یک سال و نیم پیش عمل جداشدگی شبکیه انجام دادم و همان بعد از عمل شبکیه چسبید و 6 ماه بعد هم معاینه شد و شبکیه چسبیده بود اما بعد از یکسال و نیم دیدم هیچ تغییری نکرد و دیدم در حد دیدن نور هست در اینترنت خبری هست با عنوان از این پس نابیناها به طور کامل درمان می شوند که با عمل ویترکتومی مقداری از زجاجیه پشت عدسی با محلول سالین عوض می شود و نابینای مطلق بعد از 2 الی سه ماه دید 20/20 پیدا می کند که در کتاب سینوهه هم هست که سینوهه همین کار را انجام میداده است خداوکیلی اگر کلینیکی در جهان هست که هم اکنون این عمل انجام می شود بفرمایید؟؟؟؟؟

سلام.بعد از جداشدگی شبکیه چون تعدای از سلولهای شبکیه هم آسیب میبینند بعد از عمل ممکنه با وجود بهبود جداشدگی دید افزایش چندانی نداشته باشه و این بستگی به مقدار سلولهای آسیب دیده داره. در مورد عملی که فرموردین عمل ویترکتومی عمیق هست که فقط در یک سری بیماران مثلا دیابتی ها با خونریزی زجاجیه باعث افزایش دید میشه. و در مورد مشکل شما فعلا در هیچ جایی درمانی وجود نداره

توی خودسلام
توی
توی خود متن تاکید کرده که ما این عمل را بعد از جذب خون و حذف آن از زجاجیه انجام دادیم

اگه منظور عمل ویترکتومی که به مشکل شما کمکی نمیکنه. اگه متن یا اسم علمی جراحی رو بفرستید بهتر میتونم کمکتون کنم

ghatreh.com/news/nn35*****092406
یک روز مردی کور نزد من آمد، و معلوم شد که مدتی است که نزد اطبای سوریه معالجه میکند و مرض او بدتر میشود.
وسیله ای که آنها برای درمان کوری آن مرد بکار میبردند آب دهان بود و خـاکرا بـا آب دهـان می آلودنـد و روی چـشم وی
میگذاشتند.
ولی من برای معالجه آن مرد، سوزن بکار بردم و اول سوزن را در آتش نهادم و بعد از این که مطهر شد بوسله آن چشم وی را
معالجه کردم و او بینا گردید.
بقدری این موضوع کمک به شهرت من کرد که در تمام شهر ازمیر مرا نماینده خدایان دانستند و گفتند همانگونه که خدایان
میتوانند به نابینا چشم بدهند (سینوهه) نیز به آنها چشم میدهد.

این مطب در مورد سندرم ترسون هست و در مورد مشکل شما کمک کننده نیست

در ابتدای متن هست آن ها حتی موفق شده اند بینایی بیمارانی که قبل از وقوع این آسیب نیز نابینا بوده اند را احیاء کنند

در عمل جداشدگی شبکیه هم ویترکتومی انجام میشه. یعنی احتمالا این عمل رو برای شما انجام دادن

برای من فقط عمل باکل به همراه تزریق گاز انجام دادن من قسمت عمل ویترکتومی عمیق در فرم را پر نکردم میشه منو معرفی کنید برای من عمل تعویض زجاجیه با محلول سالین را انجام بدن؟من تهران هستم.

این عمل بعد از معاینه و درصورت صلاحدید پزشک فوق تخصص شبکیه انجام میشه

ر تهران پزشک فوق تخصص شبکیه که از این عمل باخبر باشد هست؟چون همه چشم پزشکان که من سوال کردم از این عمل بی خبر بودند.