م.ع
عنوان :

باز سازی رباط aclو دریافت جواب ام آر آی

متخصص ارتوپدی
دریافت جواب ام آر آی ؟بازسازی رباط صلیبی aclداشتم .لطفا جواب بدید ممنون میشم ازتون
سلام
خسته نباشد

گزارش ام ار آی که گفته بازسازی موفقیت آمیز بوده

من 20 شهریور عمل بازسازی رباط acl انجام دادم بعد پارگی مینیکس نداشتم

اگه می خواین خیالتون کامل راحت بشه، لازمه کلیشه های ام آر ای تون دیده بشه

ولی الان دوباره ام آر آی دادم زده پارگی ریمیکس داخلی

و بهتره دکتر ارتوپد خودتون ببینه و نظرشو بده

این که زده مینیکس پاره شده یه خورده تعجب ه برام چون سالم بوده

اگر واقعا پاره بشه، احتمالا نوع پارگی جوری بوده که قابل ترمیم نبوده که جراح ارتوپدتون ترمیم نکرده

اخه توی ام آر آی قبلی سالم بوده
ولی الان زده پاره

به همین دلیل می گم لازمه دکتر ارتوپد حتما خود کلیشه ها یا تصاویر ام آر ای رو ببینه

نمیشه تنها به گزارش اکتفا کرد