م.ک
عنوان :

مشکل دفع در کودک مبتلا به ریفلاکس و شیرخشک نئوکیت

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض ادب
پزشک برای پسر چهار و نیم ماه من با وزن هفت کیلو ریفلاکس تشخیص دادند،درمان رو با رانیتیدین شروع کردند و به دلیل کنترل نشدن ریفلاکس، نکسیوم با دوز هر 12 ساعت نصف قرص تجویز کردند.ابتدا شیرخشک اپتامیل ساده بعد پپتی و به دلیل کنترل نشدن بالا اوردن شیر ، 15 روزه که نئوکیت مصرف می کنه .بالا اوردن کودک خیلی بهتر شده ولی مدفوع پسرم که روزانه یکبار بود به صورت پنج تا شش بار در روز و مقدار کم هست.بیقراری در شب ، چنگ زدن به صورتش،نفخ وقرمز شدن و سخت بودن عمل دفع هم وجود داره.همزمان با شروع بی قراری ها قطره مولتی ویتامین کیدزپلاس و قطره اهن لیپوزوفرو روزانه یک سی سی و قطره ب12 روزانه نیم سی سی و فولیک اسید هم روزانه یک عدد دریافت کرده. برای برطرف کردن مشکل مدفوع چکار باید کرد؟ممنون از پاسخگویی شما

سلام
ادامه شیر نیوکیت
قطع کامل مکمل ها برای دو تا سه هفته
آزمایش,مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و چربی مدفوع و غذای هضم نشده
تست آلرژی به شیر و غذا ماه هفتم
شربت زادیتن روزی دوبار 1 سی سی
شربت سکه گریپ در صورت نفخ و درد روزی دو بار 2/5 سی سی

میتواند کمک کننده باشد
درصورت استفاده از شیر مادر نیز باید شیر قطع شود

پروبیوتیک بایو گایا روزانه 5 قطره به جلوگیری از التهاب روده کمک زیادی می کند

مدفوع طبیعی در شیر نیوکیت سبز تیره است