ع.ع
عنوان :

خال بکر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید,پشت شانم خال بکر دارم میخواستم بدونم چه درمانی براش هست جواب قطعی بده؟پیوند پوستم میشه انجام داد ؟جواب قطعی میخوام بده.ممنون

بله پیوند پوست میشه ولی جای عمل از خال زیباتر نیست و لیزر هم کمک کننده است ولی قطعی نیست

پس قطعی چی هستش که جواب بگیرم؟خالکوبی موردی داره روش زد؟

قبل از هر عملی باید معاینه بشه و در صورت لزوم نمونه برداری شود سپس اگر تمایل داشتید تاتو کنید

هزینه و زمان لیزر چقدره؟
بوده کسی که روش جواب قطعی بده و کلا رفع بشه با لیزر؟

زمان ومدت درمان بستگی به وسعت داره ، قبلا گفتم پاسخ قطعی نیست

این بیماری از طریق ارث منتقل میشه ینی ممکنه به فرزندام منتقل بشه؟راهی برای جلوگیریش هست؟
کسی رو شما با لیزر یا هر اقادم دیگ ای بوده که بعد از درمان هوب شده باشه و رفع شده باشه خالش؟اصلا کسایی بودن که رفع شده باشه خالشون؟شرایطشون چی بوده؟

موارد متعددی مراجعه کرده اند کسانی که لک مختصر قهوه ای رنگ داشته اند تا کسانی که لک بسیار تیره و با موهای بسیار ضخیم روی ان که پاسخ به درمان اولی بیشتر بوده و مواردی که موهای ضخیم و تیره داشتند بهد از لیزر مو برای لک اقدام شده و از بین رفتن موها ظاهر ان را خیلی بهتر کرده و برای بیمار راضی کننده بوده

پس درمان لیزری جواب نمیده برای لکه های زیادو موهای زاید زیاد
ینی کسی به جواب خوب نرسیده و لک از بین نرفته کلا برای این خال؟