م.ه
عنوان :

مشکل پوست دست وپا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ببخشید من ازپوست دستم بخصوص کلافه شدم خیلی وقته حساسیته که دارم فکرکنم خارش داره دستام خیلی بعدشم زخمی میشه چیکارکنم خواهشاپ

خشکی پوست اگزما ، حساسیت و تعدادی بیماری مشابه چنین تابلویی دارند

درمانش چیه اقای دکتر؟
درمان الرژی چیه کمکم کنید خواهشا؟

البته من با این توضیح تشخیص قطعی ندارم که تجویز دارو کنم ولی اگر الرژی باشه قرص انتی هیستامینیک معمولا تجویز میشه

الرژیو حساسیت که هریک نوع بیماری هستند دیگه منم اینو توپوست دستو پام دارم به مواد شیمیایی مثل فاف و وایتکیس و جرم گیراینهاو تماس باگیاهان وخاک الرژی پیدامیکنم پوست دستام خارش شدید ایجادمیکنه فقط باقرص کو خوب میشم آخه؟

منم توضیح دادم که برای درمان بیماریها نیاز به معاینه و تشخیص دقیق دارد سپس درمان شروع شود