م.ن
عنوان :

افسردگی حاد

متخصص روانپزشکی
با سلام و خسته نباشید . پارسال واسه کنکور درس میخوندم . بیش از حد میخوندم حتی تا اینکه نزدیک عید کم آوردم و دیگه دور درس نمی رفتم افسردگی گرفتم . کنکورمم خراب کردم . بعد از اون حالم روز به روز بیشتر میشد . همش فکر خودکشی ثانیه به ثانیه توی سرم بود . یه بارم با قرص خودکشی کردم ولی زود رسوندنم بیمارستان . رفتم پیش یه روانپزشک خوب نشدم . یه روانپزشک معروف پیدا کردم . داروهاشو مصرف کردم ولی هیچ علائم بهبودی پیدا نکردم . الانم احساس پوچی میکنم . لطفاً کمکم کنین حالم اصلا خوب نیست

با سلام
حتما مجددا مراجعه به روانپزشک داشته باشید تا دارویتان تغییر یابد.در کنار دارودرمانی مشاوره و رواندرمانی نیز به بهبود سریهتر شمت کمک میکند.

من مشاوره های زیادی هم رفتم هیچ فایده ای نداشته برام . هیچی خوبم نمیکنه
فقط فکر میکنم با مرگم خوب میشم

ناامیدی یکی از علایم افسردگی است...چه داروهایی و با چه دوزی و چه مدت تاکنون مصرف کردین؟

نمیدونم اسماشون یادم نیست خیلی وقته دکترم رو قطع کردم . فقط داروهام که میخوردم کل روز رو خواب بودم
یکیش سیتولوپرام بود

با تغییر داروها و دوز و مدت کافی بهتر خواهید شد