ا.و
عنوان :

چگونه ذولپیدم را ترک کنیم

متخصص روانپزشکی
روش صحیحترک

روش صحیح و سریع ترک ذولپیدم را توضیح دهید و راه کارهایی ارائه بدید و آیا ملاتونین جایگزین موثری است؟

درصورت مصرف زیاد باید داروی دیگری رو فعلا جایگزین کنید و در شرایط مصرف کم، میتوانید هفته ای یک چهارم رو کم کنید تا پس از یک ماه کنار گذاشته بشه

اگه مصرفتون بالاست ملاتونین نمیتونه جایگزین مناسبی باشه. کاربامایزبین و کلونازپام برای مدتی بهتره تا بعد کنار گذاشته بشه.