م.د
عنوان :

کمخونی

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
باسلام،خسته نباشید پسرم از هشت ماهگی قرص اسیدفولیک 1 تا الان که هفده ماهو هشت روزشه خورده،موقعی که دکترش این قرص رو براش نوشت تو هشت ماهگی اچ بی10.7
اچ سی تی31.2
ام سی وی70.91
آر بی سی4.4 بود،یکسالگیش که بردمش آزمایش اچ بی11.4
اچ سی تی32.2
ام سی وی 71.4
آر بی سی4.51 بود،الان که هفده ماهو هشت روزشه بردمش آزمایش اچ بی12.3
اچ سی تی35.0
ام سی وی78.48
آر بی سی4.46 هست،به نظر شما لازمه بازم اسیدفولیک 1 بخوره؟
قرص اسیدفولیک یا قطره آهن تا دوسالگی ؟

قطره آهن رو باید تا دو سالگی مصرف کنه، فولیک اسید رو میتونه تدریجا کم کنه.

قرص اسیدفولیک یازده ماهه داره میخوره آیا هنوز لازمه بخوره با توجه به ازمایشهای الانش؟

یکماه یک روز در میون بخوره، سپس میتونه کامل قطع کنه

ممنون