ن.ن
عنوان :

رشد کودک

متخصص بیماری های کودکان
با سلام من یک پسر 9سال و شش ماه دارم که در 8سالگی عکس مچ دست ازش گرفتم 4سال و 6ماه رو نشون میداد دکترش بهش داروهای تقویتی و قرص آرژنین داد که بعد از یک مدت مصرف تکرر اد رار و تپش قلب گرفت ماهم قطع کردیم از اون تاریخ دیگه بهش چیزی ندادم در حال حاضر 130 قد و25کیلو وزن داره آقای دکتر من برای رشدش قدیش چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

سلام
قد کودک به طور ژنتیکی باید میانگین قد پدر و مادر به اضافه 7 در نظر گرفته شود
درحال حاضر بر کودک با سن استخوانی همخوانی دارد
خواب اول شب . تخم مرغ. شیر پرجرب 250 سی سی . پریدن یا طناب زدن روزانه 15 دقیقه
ویتامین دی 3 و زبنک میتواند کمک کننده باشد .

درصورت شروع علائم بلوغ علل از 10 سال میتوان با آمپول های هورمونی بلوغ را به تاخیر انداخت و درصورت رشد قدی کمتر از نیم سانت ماهانه برای شش ماه مداوم
تست تحریکی هورمون رشد و درصورت کمبود هورمون رشد تزریق هورمون رشد نیز میتواند مد نظر باشد ولی با توجه به قد فعلی و سن استخوانی به نظر نمی رسد کودک دجار کمبود هورمون رشد باشد