م.ر
عنوان :

جواب آزمایش رست

متخصص بیماری های کودکان
ما مطب خدمت رسیدیم که پسرم یکسالشه وشیر خشک نان 2 میخوره که روی بدنش حساسیت پوستی (حالت سکه ای) داره ، آزمایش رست رو انجام دادم که خدمتون ارسال کردم
ضمنا شما دو تا کرم ثمین و اگزاسین دادین که استفاده کردیم بهتر شد
لطفا راهنمایی کنید چه چیزهایی نخوره
طبق آزمایشش آهنش کمه ، هر روز قطره آهن آیروفیکس یک میلی لیتر میدم با این وجود جواب آزمایش کم خونی نشون میده ، وهمچنین ویتامین دی اش رو هم چک کنید لطفا ،
ممنونم

سلام برای بالای یکسال قطره 2 سی سی و ویتامین دی 3 400 واحد روزانه باید استفاده شود

مصرف شیر و مغزیجات باعث واکنش آلرژیک در کودک میشود رعایت رژیم بدون شیر و ترکیبات دارای شیر و مغزها برای 6 تا 9 ماه توصیه میشود
میتوانید از شیر ایزومیل یا بیونیل سوی یا پپتی جونیور استفاده کنید
روزی دو تا سه بار 100 سی سی شیر کافی است