س.پ
عنوان :

دست درد و گردن درد

متخصص ارتوپدی
من انگشت اشاره دست راستم شب که میخوابم صبح بیدار میشم خشک میشود و درد هم دارد و تقریبا 1 ساعت طول میکشد تا درد اروم تر شود تمام ازمایشاتم نرمال عکسی که از دستم گرفتم هم چیزی نشان نمیده از اردیبهشت تا الان من این درد را دارم فقط در اخرین درمانم 3جلسه لیزر درمانی با دستگاه هیرو برام انجام دادن ولی هیچ جوابی نداد لطفا به من کمک کنید چون نوار عصبم یه چسبندگی خفیف دارم گفتن مدیوم هست
در ضمن حدود یک ماه هم هست که گرفتگی شانه و گردن سمت چپ درد و دردش خیلی زیاد هست البته اول اسپاسم عضلانی گرفتم تقریبا 1ماه پیش و تا امپول زدم اروم شدم ولی درد گردن و شونه چپم باهام هست
رفتم دکتر برام قرص ملوکسیکام و ویتامین ب نوشتن الان 2هفته هست دارم میخورم ولی هیچ تغییری نکردم
ایا این دردها ربطی به انگشتم میتواند داشته باشه
خانه دار
🙏

دقیقا کدام قسمت انگشتتان درد می کند

انگشت اشاره بند اول از بالا
انگشتم را که خم میکنم با درد همراه هست

ببخشید که دیر پاسخ دادم سرعمل بودم

با توجه به شرح حال که فرمودید بنظر می رسه شما سینوویت دکورون دارید که نیاز به درمان تزریق در غلاف تاندون دارید

یعنی با تزریق درمان میشه ؟
انگشتم یا گرفتگی شانه هام ؟

البته بهتر است توسط یک جراح ارتوپد ویزیت شوید

من شیراز هستم دکتری که خوب باشه میشناسید شیراز

دکتر وحید ابراهیمی نژاد
♦️ORTHOPEDIC SURGEON ♦️
مطب :شیراز،خیابان اردیبهشت نبش خیابان فلسطین ساختمان پزشکان مینا واحد2

🙏