ن.ن
عنوان :

اگزمای شدید

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر بنده الان 32 سال دارم و از سن 15 سالگی اگزما دارم اما الان مدتی است که شدت اگزما بیشتر شده و حتی با رژیم و مراعات و پرهیز از کارهای مضر تاثیری در بهبود وضعیت نداشته و حتی احساس میکنم کرم های اوره دار اوضاع دستم رو بدتر میکنه لطفا اگر درمانی غیر از داروهای کورتونی وجود داره راهنمایی کنید چون انواع داروهای کورتونی هم که دکتر برام تجویز کرده با اینکه به صورت تدریجی قطع میکنم اما با قطع دوباره اگزما تشدید میشه و به شدت پوستم به داروهای کورتون دار وابسته شده ودستم تورم داره
#(لطفا هم برای درمان راهنمایی کنید و هم یه مرطوب کننده ی قوی و عالی برای دستم معرفی کنید)#
لطفا برای درمان در نظر داشته باشید که در دوران شیردهی هستم و منع مصرف بعضی از داروها رو دارم
لطفا نفرمایید که مراجعه حضوری داشته باشم چون استان های جنوبی هستم وامکان مراجعه حضوری ندارم و در استان خودمان نیز زیاد دکتر رفته ام اما متاسفانه نتیجه نگرفته ام
و آقای دکتر آیا کرم دست و صورت هلس نوشن برای اگزما کرم خوبی است؟

در دوران شیردهی فقط می توان کورتون موضعی داد. بعد آن از کرم تاکرولیموس استفاده کنید

ممنون
پس لطفا اگر امکان داره برای شرایط فعلی کرم مرطوب کننده ی عالی پیشنهاد بدید