گ.م
عنوان :

قد و وزن

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دخترم 8سال و 7ماه داره که قدش 125.5 و وزنش 23هست عکس از مچ دست گرفتم و سونو.
دکتر غدد بردم گفتن کمی هاله سینه رشد کرده بنظر شما با این سونو وعکس امکان بلوغ زود رس هست با وجود قد و وزنش که کم هست چرا کنم که قد و وزنش بره بالا و زود به بلوغ نرسه

سلام بله.احتمال بلوغ زودتر از 12 سال وجود دارد
ورزش
خواب اول شب
تخم مرغ روزانه یک عدد شیر پرچرب روزی دو لیوان
جوانه گندم و جو دوسر روزی یک قاشق
طناب زدن روزانه 10 دقیقه
آفتاب مستقیم روزانه 30 دقیقه

محدود کردن تماشای تلوزیون . ماهواره . تبلبت و موبایل

استفاده از آمپول های,تاخیر بلوغ هر 28 روز در صورت شروع صفات جسمی مربوط به بلوغ

روش های تاخیر بلوغ و تحریک رشد هستند

آرژنین روزانه 2 تا 3 گرم نیز کمک کننده است