ن.ا
عنوان :

تفسیر آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام مجدد
ممنون از پاسخ به سوال قبلی
میخاستم بپرسم با توجه به آزمایش خون جدید در خصوص کم خونی نیاز به اقدامی هست (یکی دو مورد آزمایش خون مقدارش کم بود مثل hb)
و اینکه با توجه به میزان د3 نیاز به افزایش یا کاهش قطره هست یا نه ؟
سپاس

سلام خیر همانطور که گفته شد دراین سن طبیعی است و به همین دلیل کودک باید تا دو سالگی آهن و ویتامین دی را همچنان دریافت کند
آهن و ویتامین دی را نانند قبل بدهید وبا توجه به وزن کودک باید آهن روزانه 3 میلی گرم به آره هر کیلو وزن بدن بدهید که نسبت در مورد ایروفیکس 3 برابر وزن بر حسب قطره است و ویتانیت دی در زمستان تا 800 واحد روزانه میتوان افزایش,داد مثلا قطره ترزیا دو قطره روزانه