م.ک
عنوان :

فشار ریه 36

فوق تخصص ریه
سلام خانم من 29 سالشه پارسال ضربان قلبش رفت بالا یکی دوبار رفتیم دکتر اکو کرد گفت نارسایی خفیف دریچه تریکو و احتمال سوراخ asd یا pfo
فشار ریه 30
امسال دوباره رفتیم چکاب پیش فلوشیپ آنژیو نارسایی دریچه تریکو متوسط فشار ریه 36 سوراخ asd یا pfo جلوش نوشته 2.2
رفتیم پیش فوق تخصص ریه تست تنفسی نرمال سی تی اسکن و اسکن پرفیوژن نوشت انجام دادیم جفتش نرمال بود
خواستم بدونم علت چی میتونه باشه؟آیا راهی هست که جلوی افزایش فشار ریه رو گرفت؟؟

سلام. ایشون نیازمند آنژیوگرافی عروق ریه دارند تا علت فشار ریه معلوم بشه.

سلام آقای دکتر اکو مری چیزیو مشخص نمیکنه؟؟اگر خدایی نکرده علتی نداشته باشه میشه با دارو جلوی افزایش فشار رو گرفت؟؟
فوق تخصص ریه آقای دکتر ثابت پور یه آزمایش کلی براش نوشتن اون هنوز جوابش نیومده از اون نمیشه چیزی فهمید؟الان شما مطمانید مشکل از قلب نیست؟حتما باید آنژیو بشه؟آخه الان هیچ مشکلی نداره فقط بعضی وقتها بعد فعالیت سنگین احساس تنگی نفس داره

برای تعیین علت پرفشاری ریه بهترین روش بررسی کاتتریزاسیون و آنژیوگرافی عروق ریه هست که منشا و علت رو می تونه مشخص کنه. روشهای دیگر مثل اکومری و تستهای تنفسی و ... ممکن هست علت رو مشخص کنند و اگر علت مشخص نشه هم تا حدودی درمان دارد.

آنژیو ریه سخته؟یعنی جواب آزمایش چیزی رو مشخص نمیکنه؟واینسیم تا جواب آزمایش بیاد بعدش اقدام دیگه انجام بدیم
تاحدودی یعنی چقد؟دکتر دارویی هست که فشار ریه رو ثابت نگه داره؟از افزایشش جلوگیری کنه؟
من خیلی نگرانم براش همش فکرمیکنم خدایی نکرده زبونم لال اتفاقای بدی میفته

می تونید صبر کنید اگر تو بررسی ها علت مشخص نشد بعد آنژیو انجام بدین.

دکتر دارویی هست که فشار ریه رو ثابت نگه داره؟از افزایشش جلوگیری کنه؟

بسته بعلت درمانهای متفاوتی داره. دارو خوراکی داره. نگران نباشید انشاله درمان میشه .

ان شالله.حتی اگر خدایی نکرده علت مشخصی هم نباشه ان شالله میشه جلوی افزایش رو گرفت؟

دارو داره. نگران نباشید فقط پیگیری کنید تا نتیجه مناسب و خوب بدست بیاد و درمان کامل بشند .

خب خداروشکر.دکتر ثابت پور رو میشناسید فوق تخصص ریه هستندخوبن به نظرتون؟؟گفت جواب آزمایشات رو بیار ببینم بعدشم فشار 36 خیلی هم بالا نیست
یه چیزی هم گفتن بعد دیدن اسکن ها که نرمال بود گفتن به این وضعیت میگن پرایمری منظورشون چی بود؟؟

ایشون رو نمیشناسم. پرایمری یعنی اولیه.

یعنی علت اولیه داره فشار ریه شون؟؟ثانویه اصلا نداره؟
منظورشون چی بوده از اولیه یا پرایمری؟؟

یعنی احتمالا علت مشخصی نداره و منشا خود ریه هست.

آخه بدون دیدن جواب آزمایش؟یا بررسی قلب؟؟ریه که سالم بود

احتمالا! یعنی قطعی نیست. صبر کنید نتایج ازمایشات و بررسی ها رو ببینند.

اگه اولیه باشه درمان میشه دیگه دکتر ان شالله درسته؟
وقتی خود ریه سالم بوده سی تی اسکن ریه و اسکن پرفیوژن نرمال بوده برای چی باید منشا خود ریه باشه وقتی بافت ریه سالم بود خونرسانی هم مشکلی نداشته؟؟

همه چی در سی تی و اسکن قابل دیدن و بررسی نیست.

دکتر نمیشه دارویی داد فشار تو همین عدد بمونه؟؟
دکتر من همش فکر میکنم خدایی نکرده زبونم لال قراره اتفاقات بدی بیفته من دوسدارم خانمم 20 سال دیگه هم کنارم باشه باهم زندگی کنیم من میترسمو خیلی نگرانم
شما همچین موردی شبیه خانم من داشتین که درمان بشه یا حداقل بیماریش پیشرفت نکنه؟

نگرانیتون قابل درک هست ولی قرار نیست مشکلی پیش بیاد. اینم یک بیماری هست که یا درمان کامل میشه یا قابل کنترل با دارو بعلت زمینه ایش بستگی داره. افراد زیادی هستند که مشکل مشابه داشتند و بهبودی یافتند.

من خودمم روده هام تحریک پذیرن انقد فکر و خیال میکنم همش رودهامو دست چپمو قلبم درد میکنه.اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه من همش نگران بودم خدایی نکرده زبونم لال درمان نشه
دکتر اینارو واقعا میگین دیگه که درمان میشه؟ بخاطر روحیه دادن بمنو که خیلی نگران نباشمو این حرفا که نمیگین

بجز موارد خاص اکثر موارد فشار ریه قابل درمان هستند.

موارد خاص چیا هستن دکتر؟

اینجور کنجکاوی براتون بجز استرس سودی نداره. بهتره ازمایشات رو ببرید پیش پزشکتون و بررسی ها رو کامل کنید.

دکتر یه جا تو اینترنت نوشته اونایی ک فشار ریه بدون علت مشخص دارند 2.3 بیشتر عمر نمیکنن راسته؟من دارم دیونه میشم دارم سکته میکنم توروخدا جواب منو بدین راسته این حرف؟؟
2.3 سال

نخیر. نیست. اینطوری فقط خودتون رو اذیت می کنید.

مطمان باشم دکتر؟خانم من اخه هیچ علامتی هم نداره نه ورمی نه سرفه نه خلط خونی فقط بعضی وقتها بعد از شیفت کاریش احساس تنگی نفس داره اونم خیلی کم.شما مورد مثل خانم من داشتین که درمان کنید دکتر؟؟؟؟
بعد از شیفتای شبش چون پرستارِ بخش اورژانسِ

قبلا پاسخ دادم. بله موارد مشابه بودند که درمان هم شدند.