ن.و
عنوان :

شیرنخوردن پسرم

متخصص بیماری های کودکان
سلام..پسرم 4 ماه و ده روزشه..حدود یک هفته هست واکسن زدمش ...الان 5 روزه که پسرم هربار شیشه شیر رو نزدیک دهانش میبرم با دست پس میزنه و اصلا میلی به شیر نداره..مگر وقتایی ک خیلی گیج باشه شیر بخوره و تو خواب ..دکتر بردمش گف شاید پاش درد میکنه از بعد واکسن زدن...بهش قطره استاینوفن و پدی لاکت داد و پماد هیدروکورتیزون که رو پاش بمالم جای واکسنش...بنطرتون ممکنه رفلاکس باشه..لازمه سونویی چیزی انجام بشه اقای دکتر...خیلی نگرانم اخه قبلا خیلی خوب شیر میخورد..در ضمن شیرخشکیه پسرم
از 20 روزگی ک کولیک داش از غروب دل درد میگرفت و حسابی گریه میکرد تا دوماهگی.. فقط شیشه میخورد سینه مو نمیگرفت اون تایم دل درد رو...تا اینکه 20 روز پیش ک کلا سینه مو پس زد...

سلام این علائم مربوط به ریفلاکس پنهان است

شیردهی در اطاق خنک . ساکت و تاریک
شربت رانیتیدین روزی دوبار 1/5 سی سی
کمک کننده خواهد بود
شروع زودتر غذای کمکی و قطره بی ویتال و آهن روزانه 10 قطره نیز به بهبود اشتها کمک خواهد کرد