م.ه
عنوان :

نازکی صدا

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام وقت بخیر
بنده حدود 17 سال دارم ، مشکل اصلی من اینکه صدام یکمی نازکه و پشت تلفن گاهی فکر میکنند که یک خانم هستم ، خیلی اعصابم را خورد میکنه ، غدد و بلوغم فکر میکنم که عادی پیش میرفته و مشکلی تو اون قسمت ندارم ، چون از بچگی پیش پزشک غدد میرفتم ، اما نمیدونم چی کار کنم صدام کلفت بشه ، عمل کنم ؟ گفتار درمانی برم ؟ هورمون تستسترون بزنم ؟ نمیدونم والا ، ممنون میشم کمکم کنید تا مشکلم خوب بشه ، و اینکه من دقیقا باید پیش چه پزشکی برم ؟
ایا دارویی هست بخورم تا صدام کلفت بشه ؟

سلام حتما یک پیش یک گفتار درمان برید. با تمرینات گفتار درمانی این موضوع اصلاح میشود و نیازی به دارو یا هورمون تراپی نیست

حدودا چند جلسه نیاز به گفتار درمانی داره ؟
گفتار درمانی صد در صد جواب میده ؟ یه راه آسون نیست ، یه قرص بخوریم فردا خوب بشیم ؟
🙏
یه نفر میگفت باید سیب گلوت را هر دفعه به سمت پایین فشار بدی تا بره پایین کم کم و صدات بهتر بشه

خیر راهی نیست. تعداد جلسات مورد نیاز رو گفتار درمان بر اساس نیازتون تنظیم میکنند