ز.س
عنوان :

شرایط بیمارستانها جهتIVF

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
در صورت احتمال داشتن تخمک مناسب قراره بیمارستان مهرگان مشهدIVFشم ایا امکانات بیمارستانها خیلی متفاوتن تو مشهد رضوی و مرکز ناباروری منتصریه هم نوبت دادن برم اما متخصصم مهرگان میشینه مراکز دولتی و خصوصی چقدر با هم تفاوت قیمت و امکانات دارن ؟؟؟ به نظر شما در صورت عدم موفقیت لازمه تهران بیام یا دیگه با یکبار امتحان وقت تلف نکنم و دنبال تخمک اهدایی باشم؟

از نظر هزینه تفاوت خصوصی و دولتی را خودتان تماس بگیرین یپرسین من اطلاعی ندارم من در بخش خصوصی هستم و اطلاعی از امکانات انها ندارم در مورد تخمک اهدایی باید ببینیم این بار با تخمک خودتان چه اتفاقی می افتد و چند تا تخمک به دست می اید