د.ل
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
باسلام خدمت آقای دکتر مقدادی
پسرم یازده ماهشه با وزن تولد2/735سزارین به دنیا اومد واز بدو تولد رفلاکس داشته در دو ماهگی شربت رانیتیدین خورد که خیلی جواب نداد ودکتر در سه ماهگی نکسیوم 20،،1/4تجویز کردوبه مدت یک ماه مصرف کرد وتقریبا رفلاکس وبالا اوردناش خوب شد و قطع کردیم
از پنج ماهگی غذای کمکی رو شروع کردیم تا در هفت ماهگی حساسیت غذایی پیدا کرد وصورتش قرمزمیشد ودور دهنش وچونش جوش میزد دوباره دکتر رانیتیدن دادن ویک ماه دادیم وبهتر شد تا ماه نه رفلاکسا خوب بود وگاهی فقط بالا میاورد تا اینکه دکتر شربت امگا 3تجویز کردن روزی 3سی سی وویتامین د3(ازمایش گرفتن وویتامین د کم بود)وبعداز سومین روز مصرف این قطره و امگا بالا اوردناش مجددا شروع شد وشدیدتر شد روزی دوبار وگاهی یکبار از دماغ ودهن وجهشی بود سریع قطع کردیم داروهارو و رانیتیدین دادیم ولی جواب نداد اموزول دادیم ولی سخت میخودش ونمیتونستیم بدیم. نکسیوم تجویز کردن وبعدش الان به مدت ده روز است که صبح ها ناشتا نصف نکسیوم 40 ودوبار در روز صبح وعصر 1/4باکفون 10مصرف میکنه والان به این ترتیب شده بالا اوردناش مثلا دو روز خوبه اصلا بالا نمیاره دوباره روز بعد یکبار میاره یا یه روز در میون بالا میاره واکثرا شبها بالا میره، وصبحها ناشتا حالت عق زدن داره ،شیر خشک نان 2 HAمیخوره ،ومواد غذاییش شامل :پروتئین گوشت گوسفند ،مرغ ،بوقلمون ،بلدرچین ،پای مرغ ،اب قلم )
غلات (گندم وجوانش ،جو ،جو دو سر ،برنج قهوه ای و سفید ،ماکارونی ،سیب زمینی ،پودر سبوس برنج ،گاهی پودر سیب زمینی ،وپودر جوانه ها، رشته فرنگی. )
حبوبات (لوبیا سبز ،لوبیا قرمز ،عدس ،دال عدس،ماش )
سبزی (پونه ،جعفری ،گشنیز )
(تخم مرغ وبلدرچین )
میوه (موز ،سیب ،گلابی، به )
(الو بخارا )
چربی (فقط روغن زیتون )
سرلاک هم حساسیت دارد ونمیخورد
سیفی جات(هویج ،زردک ،پیاز ،گوجه فرنگی ،شلغم )
سوالات:
1.ایا داروهایی که میخوره مناسب هست واینکه چه مدت طول میکشه که رفلاکسش کاملا بهبود پیدا کنه ودیگه اصلا بالا نیاره ؟بابت عوارض باکلوفن نگران هستم وبا ترس بهش میدم اقای دکتر ایا واقعا این قرص عوارض زیادی دارد؟
2.ایا شیر خشکش مناسبه ؟
3.از میان مواد غذاییه که میخوره چیزی هست که رفلاکسو تشدید کنه واگه هست جایگزینی براش لطفا پیشنهاد بدید ؟
4. آیا تست آلرژی بگیریم خوبه یا نه نیازی نیست?
5.به دلیل وزن کمش چیکار کنم که وزنش بهتر بشه و وزن بگیره واینکه ایا از شربت ویا قطره مناسبی برای افزایش وزن میشه استفاده کرد ؟
6. هنوزدندون در نیاورده ایا دیر نشده وممکنه ویتامین د3که نتونست بخوره اثر بر این موضوع گذاشته باشه ؟
باتشکر

سلام
بله داروها مناسب هستند و تا ماه 18 گاه نیاز خواهد بو دارو ها تمدید شوند که اصلا جای نگرانی ندارد
بهتر است تست رست غذایی انجام دهید واگر کودک به غذایی حساسیت داشته باشد از برنامه غذایی حذف شود .
ویتامین دی 3 و اسید فولیک را حتما باید بدهید و یابد ویتامین ها الزامی نیستند

قطره ترزیا 1 قطره روزانه و اسید فولیک نصف قرص روزانه کافی خواهد بود .