م.ن
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام.من زمانی که باید پریود شوم را فراموش کرده ام.تا حدی علایم بارداری را دارم.مثل خستگی.ضعف.حالت تهوع.حال نوک سینه هایم را فشار دادم که از هر کدام خیلی خیلی کم شیر خارج شد.حالا احتمال اینکه باردار باشم وجود دارد.و اگرآزمایش انجام دهم نشان میدهد که باردارم.
اگر باردار نبودم شیری که سینه هایم آمده مشکلی ندارد؟؟؟خیلی نگرانم.

سلام ازمایش خون نشان می دهد و آمدن شیر از سینه طبیعی نیست و حتما باید ازمایش پرولاکتین انجام دهید

ممنون به خاطر پاسخ گویی سوال

و حتی اگر هم باردار باشم آمدن شیر از سینه طبیعی نیست
ممنون از ماسخ گویی شما