ب.ا
عنوان :

زنان زایمان نازایی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام و خسته نباشید .من پرولاکتینم 1150هستش میشه من رو راهنمایی کنید ایا این مقدار بالاست و اصولا رنج پرولاکتین چقدر هستش با توجه به اینکه من مجرد هستم و از ناباروری در آینده ترسیده ام خواهشا زود راهنماییم کنید .

بله این عدد بالاست .حد بالای پرولاکتین 550 هست و با این مقدار بهتره شما یک تصویر برداری از مغز جهت بررسی علت پرولاکتین بالا انجام بدید