ع.ا
عنوان :

فشار خون بالا

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
باسلام خدمت آقای دکتر
خانم 29 ساله هستم که از 24 سالگی دارای فشار خون بالا هستم و فقط قرص متورال مصرف میکردم تا اینکه حدود 4 هفته پیش که درد کمی در دست چپ و پشت و قفسه سینه پیدا کردم و صبح با تپش قلب و حالت تهوع از خواب بیدار شدم و احساس ضعف در دست وپا که همون روز فشارم رو گرفتم 16 بود البته گاهی دچار احساس خفگی نیاز به نفس عمیق دارم .چند روز پیش به متخصص قلب مراجعه کردم فشارم 16 و ضربان قلبم 110 بود نوار قلبم دچار مشکل بود ولی اکو انجام دادن چیزی نگفتن می خواستم بدونم آیا من دچار مشکل قلبی هستم؟؟؟؟ آیا اکو من مشکلی دارد ؟؟؟

درود بر شما اکوکاردیوگرافی نرماله،نوار قلب تغییرات خفیف داره که مشکل خاصی نیست،کنترل دقیق فشار خون توصیه میشود

ببخشید دکتر به من قرص سینومیکس و زباکر داده ولی از شروع این قرص ها احساس سنگینی و فشار در پیشانی پشت سر دارم و به شدت فک و گلو و دندان هایم درد میکنه به طوری که حتی با خوردن مسکن هم درد کم نشد آیا علت ممکن به خاطر قرص ها باشه؟؟؟

سینومیکس چون املودیپین داره ممکنه تو بعضی ادمها باعث سردرد بشه،اگه این عوارض قابل تحمل نیست میتونین داروتونو عوض کنین

🙏