ف.و
عنوان :

عصبی شدن

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان
سلام جناب دکتر.من مدتی هستش که وقتی کسی باهام بحثی کنه یا حرف ناحقی بزنه خیلی عصبی میشم و دعوا نمیکنم اما یک حال بسیار عجیبی میشم بطوریکه قدرت فکر کردن از دست میدم دست و پام حالت سنگینی میشه و بیحال میشم و باید برم یک جای خلوت دراز بکشم تا حالم خوب بشه.متاسفانه همش در اداره اینجور میشم چون خیلی روی مخ آدم میرن.کپسول پرگابالین میخورم وقتی اینجور میشم ولی این کپسول خیلی حالمو یکجوری میکنه و خواب آلوده میشم.لطفا راهنماییم کنید.بیماری شوگرن و کیست رحم هم دارم
سلام آقای دکتر.بله همه چیزهایی که گفتید در من هست.گاهی وقتها دوست دارم تنها باشم.اضطراب هم دارم .کارم رو وقتی اون حالتی که گفتم بهم دست میده موجب کم کاریم میشه.خوابم مشکل دارم و گاهی وقتها شبها تا دیر وقت مثلا دو یا سه بیدارم

سلام.مجدد به نظرم قرص آسنترا50میلی تهیه کنید وابتداظهرها بعدناهاریک چهارم قرص وپس ازیک هفته نصف قرص وپس ازدوهفته یک قرص کامل استفاده نمایید وهمچنین قرص ترانکوپین25میلی هرشب یکی

تا چه مدت استفاده کنم؟
🙏