م.ع
عنوان :

بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر. وقت بخیر. خسته نباشید. پسر من 3 بهمن 1 سالش تموم شد. واکسن 1 سالگی رو که زدیم از 2 روز بعدش به شدت بی اشتها شده اصلا چیزی نمیخوره وقتی هم با بازی کردن و به زور بهش میدیم غذا رو عق میزنه و بعدش بالا میاره. به شدت بعد از واکسن بیقرار شده و همش نِق میزنه. از اول رفلاکس پنهان و خفیف داشته که کنترل شده بود زیاد حاد نبود یه دوره کوتاه قرص نکسیوم دادم بهش با تجویز پزشک. الان نمیدونم بی اشتهایی و تهوع از عوارض واکسن یا مجدد رفلاکس یا از دندون در آوردن. فقط بیسکوییت میخوره یه ذره با نون خشک.

سلام بعد واکسن این مسئله تا سه هفته طبیعی است

شربت زادیتن و گاویسکون روزی دوبار 2 سی سی تا دو هفته
عدم اجبار در تغذیه
قطع شیر شب و شیردهی بین 3 تا 3 بار روزانه لازم است رعایت شود
شربت زبنک پلاس مارینوکس روزانه دو سی سی به بهبود اشتها کمک میکند