پ.ج
عنوان :

بی خوابی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر پسرم سه ماه و هشت روزش هست از ماه اول رفلاکس و کولیک داشت از یک ماهگی یک هشتم باکلوفن و از دو ماهگی نکسیم و یک چهارم باکلوفن به دستور شما مصرف میکنه برای ماه سوم با توجه بهبود علایم رفلاکس به تجویزتون به تدریج موتیلیوم رو جایگزین باکلوفن کردم الان دو روز میشه که باکلوفن نخورده و متاسفانه خواب عمیق نداره همش تو بغله و خیلی به خاطر خوب نخوابیدن بی قرار شده با توجه به خواب اور بودن باکلوفن فکر کنم بدنش عادت به این قرص کرده و با قطع شدنش بی خواب شده ؟ تورو خدا کمک کنید

سلام اگر مربوط به قطع بکلوفن باشد بعد از 5 تا 7 روز مشکل برطرف میشود واگر هنوز بی قرار بود مربوط به اسپاسم معده خواهد بود و مجدد باید بکلوفن را بدهید تا ماه هشتم