م.ا
عنوان :

تنگی نفی و درد معده

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام، حدود دو ماه هست که دچار تنگی نفس شدم و تنفس عمیق نمیتونم انجام بدم وباید خیلی تلاش کنم که نفس عمیق بکشم و هوا وارد ریم بشه.دوماه پیش به حدی بود که از شدت تنگی نفس از خواب میپریدم،به متخصص ریه مراجعه کردم وتست اسپبرومتری هم دادم و هیچ مشکلی نداشتم و ایشون مسئله رو به استرس و اعصاب ربط دادن و چندتا قرص ضد استرس و افسردگی برام نسخه کردن،اما چون تاثیری نداشت مجدد به پزشک مراجعه کردم و برام آمپول آرام بخش و شل کننده عضلات نسخه کرد تزریق کردم کمی بهتر شدم چون عضلات کمر(قسمت کتف وشانه وگردن)خیلی گرفته و درد میکنه.
خودم احساس میکنم معدم خیلی ورم داره و بعد غذا احساس حالت تهوع خیلی خیلی کمی دارم وحتما باید عاروق بزنم و تعداد عاروق هام زیاده.ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام باید معاینه و ازمایشات انجام شود مراجعه کنید بیشتر علایم عصبی و رفلاکس دارید