س.ح
عنوان :

خارش پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
قسمت پایین ساق پا به صورت ناگهانی شروع به خارش و ایجاد دانه های قرمز کرد دانه ها سطح صافی دارند اما قرمز هستند و بعد از یک روز دستم هم شروع به خارش و شروع ایجاد لکه های قرمز کرد انتی هیستامین مصرف کردم با پماد کالاندولا اما همچنان خارش داره

با سلام، پماد فلوسینولون روزی 2 بار بزنید و با کرم بدن سینره مرتب پاهای خودرا چرب کنید

دستم هم شروع به خارش و دانه ریختن کرد علت از چیست؟!
🙏