A.S
عنوان :

سیروز کبد

فوق تخصص گوارش کودکان
مادر من دچار سیروز کبد شده و آسیت هم آورده بودن که تخلیه شد و خیلی ضعف جسمانی داره بردیم بیمارستان آتیه که عملا گفتن کاری نمیشه کرد چون وضع کبد خرابه و فقط واسه پیونده اما از به طرفم گفتن چون سابقه کانسر رحم داشتن و همینطور جراحی انسداد روده پیوند انجام نمیدن واسش نا امیدم کردن اما من از تلاش دست نمیکشم خواهش میکنم جواب سوالاتم و بدین
1. آیا کسی که قبلا کانسر داشته پیوند نمیشه ؟
2. سیروز اصلا بازسازی نمیشه ؟
3. تفاوت سیروز با متاستاز کبدی چیست چون یه دکتر گفت شایدم متاستاز باشه در حالی که بقیه گفتم سلولی تو بدن مادرتون نیست همه آزمایش ها رو هم دادیم
4. یه دکتر پیشنهاد دستگاهی و دادن که سه شیلنگ وارد کبد میشه و سموم و میکشه و خون سالم تزریق میکنه اطلاعاتی راجع بهش دارین ؟
5. جواب آزمایش ها رو میزارم تفسیرتون و بفرمایین
کمکم کنید خسته ام از حرف های نا امید کننده

سیروز کبد درمان ندارد و کبد از بین میرود و درمان نهایی پیوند کبد است که با توجه به شرایط بیمار انجام میدهند .

متاستاز کبد از جاهای دیگر که سرطان دارد به کبد میزنه

ممکن سرطان رحم و تخمدان مناستاز ب کبد دهند که پیوند نمیشود

🙏