a.r
عنوان :

مشکلات پوستی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر کف دستهای پسرم دون دونهای قرمز ریزی زده و بین انگشتهای پاهاش و دستهاش حالت پوسته و زخم شده کف پاش هم قرمز و برجسته شده مشکل چی هستش و چه دارویی میتونم بهش بدم و به نظر شما از کجا این مشکل اومده ممنون از لطفتون

سلام احتمالا ویروس دست پا دهان است و ممکن است حساسین به یک ماده غذایی یا گزش حشره مانند گال باشد کرم کروتامیتون و تریامسنولون ان ان مخلوط روزی سه بار بمالید

آقای دکتر 2 سالش به دستهایش بزنم ممکن بکنه دهنش اشکالی ندارده؟