ز.ر
عنوان :

ترجمه نسخه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام،وقت بخیر،لطفا امکان دارد این نسخه را برایم ترجمه کنید و روش استفاده هر دارو را کامل توضیح دهید،ممنون.

امپول ویتامین د
هر دو هفته یکی عضلانی

🙏
ببخشید در اینترنت سرچ میکنم کو کیو10 نمیاد،بلکه کو کیوتن 100 میاد،اینا با هم فرق دارند؟
بله
ببخشید اشتباه شد
این درسته
ببخشید سلن پلاس چطور؟درسته؟

سلن پلاس درسته.
البته اون قبلی کو کیو تن رد هست که یه چیزایی اضافه تر از کو کیو تن خالی داره

کو کیوتن خالی پیدا نکردم،اشکالی داره کو کیوتن رد را مصرف کنم؟
🙏