س.ش
عنوان :

علائم حساسیت

متخصص بیماری های کودکان
سلام و وقت بخیر خدمت شما
دختر من رزا جولانی از بیماران شماست. رزا در حال درمان عدم تحمل لاکتوز هست و علاوه بر واکسن هر 12 ساعت 1/4 نکسیوم و همچنین به دلیل حساسیت هر 12 ساعت 1 سی سی زادیتن مصرف می کند. همچنین قطره ادوکید هم می خورد. به
1. در ویزیت قبلی شما قطره آهن سان اکتین و شربت کلسیم سالوس کیندرویتال تجویز کردید. بعد از خوردن شربت ها دور دهان کمی قرمز می شود ولی بعد از یکی دو ساعت از بین می رود. و جدیدا کمی جوش ریز زیر گلو دیده شده. آیا شربت ها ادامه داشته باشد؟
2. غذای کمکی شروع کردم ( فرنی _سیب و هویج پوره) ولی خیلی سخت می خورد و اصلا علاقه ندارد هنگام غذا زور میزند. دلیل این کار چیست و چه کنم که غذا بخورد

سلام سیر کمتر بدهید تا گرسنه باشد و غذا را زمانی بدهید که تمایل نشان میدهد سان اکتین را ادامه دهید ولی من کلسبم فلورادیکس نسخه میکنم احتمالا کلسیم مشابه کرفته اید

بله همون کلسیم فلورادیکس رو دادید. از داروخانه دکتر سیف گرفتم. ادامه بدم؟ دلیل زور زدنش موقع غذا چیه.