ر.ن
عنوان :

مدرسه نرفتن برادر نوجوانم

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان
باسلام برادر من امسال کنکور داره ولی هرچندوقت یه بار به هر بهانه ای مدرسه نمیره و برای مدرسه رفتنش باج میخواد از هیچکسم حرف شنوی نداره.الانم دو هفتس مدرسه نرفته و بهانش اینه که لپتاپش خرابه و لپتاپ جدید میخواد.اختلاف سنیش با پدرومادرم زیاده و رابطش با اونا خوب نیس

سلام وعرض ادب.لطفا شرح حال بیشتری بفرمایید که آیامشکلات اعصاب وروان داشته؟تاکنون درمان شده یانه؟

خیر تا به حال مشکلی نداشته ولی کلاً آدم پرتوقعیه و با اینکه امکانات و رفاه داشته همیشه بازم قانع نبوده
برای هر کاری که میکنه انتظار چیزی به جاش داره
لپتاپو برای بازی میخاد فقط آقای دکتر ما نگران اینیم که لپتاپم براش بگیریم دیگه اصلاً درس نخونه چون معتاده بازیای اینترنتیه. مشاورم نمیاد اصلاً هرچی بهش میگیم. الان راهکار به نظر شما چیه؟
این کار قانون گذاشتنو بارها انجام دادیم و فایده ای نداشته. الانم گوشیشو داره و با اون بازی میکنه و درس نمیخونه و مدرسه نمیره و گوشیشم تحویل نمیده. لپتاپم مطمئنم که اگه بگیره قانون گذاشتن فایده نداره. از طرفیم میگه اگه نگیرید مدرسه نمیرم.از طرفی گوشیشم اگه بگیریم تهدید کرده از خونه فرار میکنه. واقعا نمیدونیم چیکار کنیم
چندباری مدت کوتاهی از روز از خونه قهر کرده ولی آخرشب باز برگشته

خودزنی یااقدام به خودکشی ویاخالکوبی نداشته است،؟

خیر
خیر آقای دکتر شلوغ نبوده هیچوقت فقط لجباز بوده همیشه. آره لطفاً دارو پیشنهاد بدید ممنون میشم

قرص ریسپریدون یک میلی گرمی ظهروشب یکی،قرص سدیم والپروات سدیم 200میلی هم ظهروشب یکی

🙏