س.ج
عنوان :

الرژی و ریفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر تو سوال قبلی توضیح دادم که نوزاد تقریبا هفت ماهم شیر نمیخوره و به غذا هم الرژی شدید داره هنوز نتونستم بهش غذا بدم چون هر چی رو امتحان می کنم اسهال میشه فقط تو24ساعت 500سی سی شیر نعوکیت میخوره که خودش فقط200سی سی منم بقیشو تو خواب بهش میدم یک بار هم شیر خودم که خیلی کمه دو ماهه وزنش8200هست و وزن تولدش3700بودپسر بزرگم هم مشکل الرژی غذایی داشت از دو ماهگی به 98درصد مواد غذایی ولی الان به تخم مرغ شیر حلواارده میوه هاو خیلی چیزای دیگه که دکترش اعتقاد داره که دیگه الرژی نیست و تبدیل به روده تحریک پذیر شده حالا برای این پسرم نمیدونم چیکار کنم که زود خوب بشه خودم الان شش ماهه لب به هیچ الرژنی نزدم شاید اثر کنه ولی ریفلاکس هم اضافه شد در ضمن قبلا به مدت چهار ماه ایزی کول روزی چهاربار 12قطره وبی بی کر و پدی لاکت میدادم الان هم اس امپرازول و باکلوفن میخوره دو روز دوز باکلوفن رو کم کردم به شدت بیقرار شد و دوباره باکلوفن رو شروع کردم و پسرم اروم شد امروز هم برای اولین بار ساشه نکسیوم رو طبق دستور شما شروع کردم به جای اس امپرازول ایرانی خواهش می کنم کمکم کنید پسرم لاقل فقط بتونه شیر بخوره ممنونم شما فرمودید که شیر سه چهاربار60سی سی بدم ولی سیر نمیشه چیکار کنم غذا که نمیتونه بخوره چیکار کنم اقای دکتر مستاصل شدم خواهش می کنم کمکم کنید

سلام شیردهی از,سینه را قطع کنید
بکلوفن و نکسیوم را ادامه دهید
از قطره بایو کایا 5 قطره و بی ویتال روزی 10 قطره برای بالا بردن سطح ایمنی روده و جلوگیری از سو جذب استفاده کنید

آلرژی به بسیاری مواد غذایی توجیه علمی ندارد کودک دچار عدم تحمل یا سو جذب است . قطع شیردهی از سینه عامل اصلی کنترل سو خوب خواهد بود
غذا های حامد و له شده برای جلوگیری از اختلال عدم تحمل الزامی است
شیر خشک روزانه 300 تا 350 سی,سی کافی خواهد بود

کورتن خوراکی و کولونوسکوپی و نمونه برداری بافتی از روش های بعدی در کنترل سو جذب خواهد بود

🙏