ا.خ
عنوان :

رشد مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر
دکتر برای حجم دار شدن مو و بلندترشدن قدش چ راه حلی پیشنهاد میکنید؟
آیا استفاده از روغن کنجد در ماه برای مو به مدت چهل دقیقه روی سر بمونه و بعد استحمام خوبه؟
و اینکه آمپولای بپانتن و بیوتن که باهم ترکیب بشن واسه رشد موها خوبه 6 هفته هر هفته یکبار و بعد ماهی یکبار؟

بله هردوش خوبه

ولی از اونها مهمتر اینه که کمخون نباشی،تیرویید نداشته باشی،هورمونهات میزون باشه و کمبود ویتامین د نداشته باشی

سلام دکتر

روز بخیر

من یکی از دوستانم صوزتش خیلی چربه طوری که باید هرروز چندین مرتبه به صورتش کرم مرطوب کننده بزنه و همین مشکلو دختر سه سالشم داره اونم صورتش خیلی خشک میشه باید چیکار کنن؟شما چه پیشنهادی میکنید؟

سوال دومم اینه که من از چ ضدآفتابی استفاده کنم صورتم پوستش معمولیه ولی گهگداری چرب میشه؟به نظرتون ضدآفتاب سی گل و دکتر ژیلا خوبه؟

باید شویندو عوض کنه و مرطوب کننده مناسب بزنه

ضد افتاب شماره60 مدیلن بزن

مجددا ببخشید مزاحم وقتتون شدم چ مرطوب کننده ای پیشنهاد میکنید مثلا چ شوینده ای؟دخترش چی؟