ب.م
عنوان :

قارچ پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده روی پوستم لکه های قهوه ای وجود داست که با مراجعه به پزشک و تشخیص ایشان مبنی بر قارچ پوستی برای من پماد کلوتریمازول تجویز کرد که بعد از استفاده اون لکه ها محو شد.الانم هر از چند گاهی پدیدار میشه که از همون پماد استفاده میکنم و خوب میشه.اما الان پشت گردنم لکه های سفید پدیدار شده.آیا این لکه ها هم قارچ محسوب میشه؟از چه پماد یا دارویی برای محو شدنشان استفاده کنم.ممنون

با سلام شما احتمالا به پیتریازیس ورسی کالر مبتلا هستین که در اثر فعالیت بیش از حد قارچ های سطحی پوست به وجود می یان و تمایل به بهبود و عود دارن

گاهی ممکنه به صورت لک های سفید هم دیده شه گاهی هم خود قارچ بهبود می یابه ولی تا مدتی جای اون کم رنگ می مونه برا ی تشخیص دقیق بهتره ازمایش قارچ(اسکاچ تست) بدین و در صورت مثبت بودن درمان رو شروع کنین

از کرم موضعی کتوکونازول 2 درصد جهت بهبودی میتونم استفاده کنم

بله می تونین و ضرری نداره ولی بهتر بود اول از تشخیص مطمین می شدین