ن.م
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام 24ساله هستم احساس پیری در پوستم میکنم اکثرا پوستم خشک هست و گاهی مختلط .هیچ شادابی پوستم نداره آب و هوای شهرمون آفتابی و خیلی خشکه از مرطوب کننده استفاده میکنم چه باید بکنم؟
برای منافذباز پوست چه باید کرد؟

شبها sebium pore refiner bioderma بزن

روزها aquaprecis uriage

کمکاری تیرویید هم نداشته باشی

خیلی ممنونم از پاسخگویی تون و بازهم تشکر ک اینقدر سریع جوابمو دادید.تا آخرین آزمایشی ک چن ماه پیش بوده تیروئیدم مشکلی نداشته.