ی.ب
عنوان :

درد قفسه سینه

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خسته نباشن دکتر
من قرص فلوتامید دو هفته هست مصرف میکنم عوارض زیادی رو بدنم میزاره درد قفسه سینه بدتر از همه است چون دو روز که مصرف نکردم این علائم کمتر بود و تو برشور نوشته با دیدن این علائم با پزشک مشورت کنید پزشکم کلا تماس جواب نمیده و مطبش خیلی شلوغه با توجه به شرایط حالا نمیشه رفت اگه قطع کنم تاثیر بد میزه ؟ چون واسه ریزش مو میخوردم یعنی حاضر بودم کبدم داغون شه ولی دیگه موهام نریزه

سلام
باتوجه به عوارض پیش آمده به نظر دارو را قطع کنید تا توسط پزشک معاینه شوید تا نسبت به ادامه دارو یا تغییر آن تصمیم گیری شود

خب میخوام بدونم قطع کردم این دارو چه عوارضی داره

قطع این دارو با این مدت مصرف که عارضه خاصی نداره و ضمن اینکه معمولا حداقل 3 ماه باید دارو مصرف بشه تا اثرات درمانی روی ریزش مو مشخص بشه

🙏