م.ا
عنوان :

تشنج

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
‎با سلام

‎ببخشید من دو روز است قرص لاکوزاماید 100 را شروع کردم دکتر گفته همزمان با این قرص باید 10 روز یکبار 100 به این قرص اصافه کنم ولی قرص تگراتول 400 صبح و 400 شب که میخوردم را 10 روز یکبار 200 تا ازش کنم تا 40 روز که تمام بشه حالا از وقتی قرص لاکوزاماید رو خوردم سردرد گرفتم

‎به نظرتون چی کار کنم

سلام
متن ارسالی شما بسیار گنگ و نامفهوم است
ولی بهترین تصمیم گیرنده در مورد تشنج پزشک معالج است ک داروها و ام ار ای و نوار مغز شما را بررسی,کرده اند

تغییر دارو در شروع ممکنه علایم خلقی یا گیجی و خوابالودگی ایجاد کنه ک مساله مهمی نیست مگر اینکه بسیار شدید یا غیرقابل تحمل باشد

بعد ببخشید دو روز پیش از من آب کمر گرفتن ، آیا باعث سر درد میشه ؟

حتما باعث میشه
ولی شکل سردرد ناشی از گرفتن اب کمر خاص هست
ب این صورت ک وقتی دراز میکشید بهبود پیدا میکنه و وقتی ب حالت نشسته یا ایستاده باشید سردرد بیشتر و شدیدتر میشود و نهایتا یک هفته طول میکشد

🙏