ف.م
عنوان :

اسکراب

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام. من دوهفته ای میشه که جوش اصلا نزدم به لطف مصرف پالس رواکوتان.منافذ باز پوست دارم ولی خیلی کوچیک و کم ان. جوشهای زیرپوستی هم دارم که اونام تعدادشون زیاد نیست و کم ان. به عنوان شوینده روزانه هم از زنیاک استفاده میکنم و صورتمم خیلی سفیده با این اطلاعاتی که دادم شما اسکراب اکسفولیاک رو برای من مناسب تر میدونید یا کرم گلایکو 12درصد isis pharma رو و یا .....................؟

سلام. هفته ای چند عدد آکوتان مصرف می کنید؟

سه عدد

بهتره اسکراب استفاده نکنید چون ممکنه پوستتون خیلی خشک بشه ولی اگر خواستید استفاده کنید کرم گلایکو 12درصد isis pharma

خانوم دکتر من باتوجه به مصرف سه عدد رواکوتان در هفته اومدم دوبار در هفته از اسکراب اکسفولیاک هم استفاده کردم این اسکراب نه پیشونیم رو اذیت کرد نه دماغم رو و نه سمت چپ صورتم رو ولی سمت راست صورتمو خیلی اذیت کرد اینم بگم که سمت چپ صورتم از نظر منافذ باز و جوشهای زیرپوستی و جوش زدن خیلی بهتر از سمت راست صورتمه. دلیلش چیه که سمت راست صورتم این شکلیه؟ و با همه این حرفا اکسفولیاک رو ادامه بدم یا خیر؟